Bitcoin-uitstroom extreem bullish teken, volgens CEO CryptoQuant

Ki Young Ju ziet de uitstroom van Coinbase als een uitstekend teken voor de gezondheid van Bitcoin en dat een rally het gevolg kan zijn van de OTC-indicator.s

Van de recente Bitcoin outflows van Coinbase

CryptoQuant CEO Ki Young Ju ziet een bullish rally in het verschiet als gevolg van de recente Bitcoin Loophole outflows van Coinbase. Het cryptocurrency data-analistenbedrijf wijst erop dat er meer dan 15.000 Bitcoin (die ongeveer $515 miljoen waard is) uit Coinbase zijn gehaald. Op basis van verschillende factoren denkt Ki Young Ju dat dit waarschijnlijk is als onderdeel van over-the-counter (OTC) transacties van institutionele beleggers.

Massale uitstroom Coinbase. 15k $BTC op 32.4k

Kijkend naar de TX, ging het naar custody wallets die alleen ingaande transacties hebben. Het zijn waarschijnlijk OTC transacties van institutionele beleggers.

Ik denk dat dit het sterkste bullish signaal is.

Het splitsen van grotere portefeuilles (zoals die met meer dan 15.000 Bitcoin) in kleinere portefeuilles (zoals die met 1.000 tot 5.000 Bitcoin-tokens) verhoogt de veiligheid, maar brengt ook hogere beveiligingskosten met zich mee.

Waarom uitstroom bullish kan zijn voor Bitcoin

Ki Young Ju ziet de uitstroom van Coinbase als een bullish teken voor de cryptocurrency markt, omdat het betekent dat beleggers hun tokens verplaatsen naar opslag. Als beleggers aanzienlijke hoeveelheden Bitcoin naar opslagplaatsen verplaatsen, zoals koude portemonnees, betekent dit dat de beleggers de cryptocurrency de moeite waard vinden om vast te houden in plaats van te verkopen. Met Bitcoin in koude portemonnees zal het token niet worden verhandeld of uitgewisseld.

Hij vervolgde:

“Tokens Transferred is het aantal Bitcoins dat op het netwerk is overgedragen. Als deze waarde omhoog gaat en de fund flow ratio voor alle exchanges daalt, impliceert dit dat er enorme OTC-deals aan de gang zijn… Deze $BTC bull-run stopt nooit zolang deze OTC-indicatoren institutionele-buying blijven zeggen.”

This entry was posted in Bitcoin. Bookmark the permalink.

Comments are closed.