Bitcoin tilføjer 10% på en dag, når langvarig modstand

  • Bitcoin har nået en langsigtet modstand på $ 16.100.
  • Der er endnu ingen klar svaghed.
  • Prisen kan være i den femte og sidste bølge af en bullish impuls.
  • Vil du vide mere? Deltag i vores Telegram Group, og få handelssignaler, et gratis handelskursus og daglig kommunikation med kryptofans!

Bitcoin (BTC) -prisen skabte en bullish opslugende lysestage den 5. november og nåede en højde på $ 15.570 for at markere en 10% gevinst for dagen.

Mens prisen har nået et vigtigt modstandsområde der kan fungere som toppen, er der endnu ingen tegn på svaghed i tendensen.

Bitcoin langvarig modstand

Bitcoin-prisen nærmer sig et betydeligt modstandsområde på $ 16.145. Området er 0,786 Fib-niveauet for hele det tidligere fald og et tidligere modstandsområde.

Prisen har endnu ikke vist nogen langsigtet svaghed og er i øjeblikket i færd med at skabe en bullish lysestage med en ubetydelig øvre væge.

Aktuel stigning

Det daglige diagram viser den bullish opslugende lysestage, der blev oprettet i går, og som målte en stigning på 10%. I dag nåede prisen en højde på $ 15.968, før den trak lidt tilbage.

Tekniske indikatorer viser endnu ingen svaghed. Der er ingen bearish divergens, og RSI, stokastisk oscillator og MACD stiger alle. Tilsvarende viser det kortsigtede to-timers diagram ikke tydelig svaghed, selvom rallyet er blevet parabolsk.

Mens RSI og MACD er oversolgt, har ingen af ​​dem genereret en bearish afvigelse, hvilket giver mulighed for, at den opadgående bevægelse vil fortsætte.

Bølgetælling

Med hensyn til bølgetællingen er det sandsynligt, at BTC begyndte en bullish impuls den 7. september og i øjeblikket er i den femte og sidste bølge af denne formation (vist i orange nedenfor).

BTC har allerede nået to vigtige Fib-modstande, 4,61 Fib af bølge 1 og 0,618 Fib af bølger 1-3, hvilket betyder, at en top kunne være nær. Disse modstande falder også sammen med den langsigtede $ 16.100 modstand, der er beskrevet i første afsnit.

På trods af dette findes der ingen svaghed i tekniske indikatorer. En nærmere visning afslører også en mulig afsluttet fem underbølgedannelse (blå), som, hvis den er korrekt, ville fuldføre den førnævnte bølge 5.

Konklusion

For at konkludere, mens BTC-prisen har nået et vigtigt Fib- og vandret modstandsniveau, som forventes at fungere som toppen, er der endnu ingen svaghed, der tyder på, at tendensen vender.

Ansvarsfraskrivelse: Handel med kryptovaluta har et højt risikoniveau og er muligvis ikke egnet for alle investorer. Synspunkterne i denne artikel afspejler ikke BeInCryptos synspunkter.

This entry was posted in Betrag, tekniske. Bookmark the permalink.

Comments are closed.